Cizmele UGG – tot ce trebuie sa stii despre ele

Cizmele UGG sunt, intr-un fel, asemanatoare unui film regizat de Lars von Trier: le iubesti sau le urasti, cale de mijloc nu prea exista. Exista categoria celor care le gasesc a fi grosolane, lipsite de feminitate, nefinisate. Plus ca, reactia celor pasionate vine sa le faca si mai detestabile in ochii hateritelor. Sunt, pe de cealalta parte, femeile care stiu bine ce inseamna sa-ti fie frig iarna si cum cizmele UGG au venit si le-au schimbat viata. Fara picioare degerate, fara dureri de ovare, fara frig in oase, cum spune o vorba. De asemenea, cu putina imaginatie, UGG-urile sunt chic in combinatie cu vestimenntatia potrivita.

Citeste si:  Rochii de mireasa de la Rhea Costa

De ce sunt atat de speciale cizmele UGG?
Pentru ca pielea de oaie sau de caprioara – sa nu-mi sara ecologistele in cap, nu eu le confectionez – este tratata special si garanteaza un confort termic peste medie, dar si o ventilatie necesara piciorului. Da, cizmele UGG pot fi purtate atat iarna, incalzindu-ne, cat si vara dandu-ne o senzatie de racoare.

Citeste si:  Tinerete si nonconformism - o inspiratie

UGG-urile originale sunt imblanite cu lana de oaie si, este cunoscut faptul ca nimic nu poate inlocui lana de oaie atunci cand vine vorba de incalzit. Amintiti-va doar cu ce erau imblanite cojoacele taranilor.

Cizmele UGG pot fi gasite in varianta piele intoarsa, dar si textile, gama pusa la dispozitie in ultimii ani fiind una variata si asta tocmai datorita faptului ca, din 1978 de cand s-a infiintat brandul, tot mai multe domnisoare si doamne din diferite tari si de pe mai multe continente, s-au indragostit iremediabil de marca. Asadar, daca esti friguroasa de felul tau si ai circulatia periferica deficitara, incearca o pereche de cizme UGG. S-ar putea sa faca minuni si in cazul tau.

Citeste si:  Fii sexy si iarna

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.