Cele mai scumpe inele de logodna din lume

A darui un inel partenerei care ti-a cucerit inima este , fara indoiala, unul dintre cele mai romantice gesturi pe care le faci intr-o viata. Chiar daca nu toti barbatii isi permit sa cumpere un inel de logodna de lux, care sa treaca din generatie in generatie, asta nu ne impiedica sa enumeram cele mai luxoase inele de logodna din lume.

Cele mai exclusiviste firme de bijuterii din lume sunt: Cartier, Tiffany, Graff, Mikimoto, Harry Winston. Cu totii am auzit macar o data in filmele americane de brandul Tiffany. Toate femeile de pe glob viseaza sa poarte pe deget un inel marca Tiffany. In timp, Tiffany si-a creat un nume puternic pe piata bijuteriilor exclusiviste, sub motto-ul „un diamant este pentru totdeauna”. Inelele de logodna se plaseaza mereu pe primul loc in cataloagele firmei americane de lux.

Citeste si:  Rosul pluteste in aer in aceasta primavara

Un alt brand care face furori nu numai in randul francezilor este Cartier, care prezinta inele de lux autentice, fiind create din cel mai scump metal pretios, platina. Din Londra avem firma Graff, care s-a axat pe confectionarea diamantelor, fiind cautata in principal de consumatorii de lux ai lumii. Inelele de logodna au diferite culori, de la galben la rosu si au forme din cele mai romantice, precum inimnioare. La casa Harry Winston din New York, potentialii cumparatori au ocazia sa participe la workshop-uri si seminarii despre cum sa alegi un inel de logodna potrivit pentru jumatatea ta. Firma japoneza Mikimoto este celebra pentru uzul de perle in creearea inelelor de logodna dar si pentru coronitele de mirese.

Citeste si:  Greseli vestimentare

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.