Cele mai scumpe genti din piele (si nu numai)

Fara nicio introducere (doar ce-ar mai fi de spus?), iata cateva dintre acele genti de dama pe care probabil ca niciuna dintre noi nu si le va permite vreodata.

10. Fendi Selleria – 38.000 dolari
Se realizeaza la comanda din piele de sinsila sau de zibelina (doua dintre cele mai scumpe materiale din lume). Este suficient de mare cat sa incapa in ea un portofel, cheile, un telefon mobil, ba chiar si o trusa de machiaj.

foto

9. Marc Jacobs Carolyn – 38.000 dolari
Una dintre cele mai populare posete din piele create de casa Marc Jacobs, in ciuda pretului exorbitant. Materialul din care este facuta? Piele mov de crocodil.

foto

8. Geanta Gadino – 38.470 dolari
Creata de designerul norvegian Hilde Palladino, aceasta geanta din piele de crocodil este ornata cu 39 de diamante albe, inramate in aur alb.

Citeste si:  Bratarile glam rock, cadoul perfect pentru indragostiti de Dragobete

foto

7. LV Tribute Patchwork – 42.000 dolari
Louis Vuitton a pus la vanzare doar 20 de bucati din acest model aniversar. Cele patru de pe piata americana s-au epuizat in cateva zile.

foto

6. Leiber Precious Rose Bag – 92.000 dolari
Cheia pretului acestei genti de dama sta in cele peste o mie de diamante, 1.170 de safire roz si 800 de turmaline. In lume exista insa un singur exemplar.

foto

5. Hermes Matte Crocodile Birkin – 120.000 dolari
Secretul acestei genti din piele de crocodil (denumita dupa actrita britanica Jane Birkin) este decoratiunea de 10 diamante albe. Daca nu tineti neaparat la acest accesoriu, va puteti achizitiona o varianta mai accesibila a acestei genti de dama contra unei sume modeste de 5.000 de dolari.

Citeste si:  Imbracaminte sport

foto

4. Lana Marks – Cleopatra – 250.000 dolari
Creatoarea Lana Marks produce cate o geanta pe an. Cea despre care vorbim aici este realizata din piele de crocodil de nuanta argintiu-metalizat, pe care au fost atasate 1.500 de diamante albe si negre, si care a fost purtata de actita Helen Mirren la editia din 2007 a premiilor Oscar.

foto

3. Chanel „Diamond Forever” – 261.000 dolari
In lume exista doar 13 astfel de genti de dama , toate impodobite cu cate 334 de diamante, prinse in aur alb de 18 carate. Si mai avem un detaliu demn de tinut minte: tot din aur alb este facuta si cureaua cu care (daca aveti destul curaj) o puteti tine pe umar.

foto

2. Hermes Birkin – editia Ginza Tanaka – 1,9 milioane dolari
Pretul acestui accesoriu a fost, la momentul vanzarii, in 2008, de 1,9 milioane de dolari. Bijuteria este realizata din platina, pe care au fost incrustate peste 2.000 de diamante. Interesant in cazul acestei genti de dama este ca este extrem de versatila: in functie de preferintele proprietarei, curelusa de diamante poate fi utilizata pe post de bratara sau de colier. De asemenea, si „centrul de atentie” al posetei, un diamant de 8 carate in forma de para, poate fi dislocat si utilizat ca accesoriu separat.

Citeste si:  Accesorii indispensabile pentru o zi la plaja

foto

1. Mouawad – 1001 Nights Diamond Purse – 3,8 milioane dolari
Are forma de inima, este realizata din aur de 18 carate si 4.517 diamante de diverse nuante. La ea au lucrat 10 bijutieri, a caror munca totala a insumat peste 8.800 de ore. Este inregistrata in Cartea Recordurilor ca cea mai scumpa geanta din lume.

foto

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.