Cei mai excentrici pantofi cu toc

Desigur, aceste „monstruozitati” cu tocul foarte inalt sunt destinate strict podiumului si nu cred ca exista vreo femeie care se incumeta sa poarte astfel de modele de pantofi cu toc. Doar manechinele cu experienta reusesc sa defileze cu chiu cu vai incaltate in aceste creatii cel putin bizare.

foto

Unul dintre designerii care obisnuia sa-si chinuie modelele este binecunoscutul designer britanic Alexander McQueen. Aparent, se pricepea foarte bine sa creeze grozavii de pantofi cu toc cu aspect oarecum „extraterestru” pe care numai Lady Gaga le-ar putea incalta.

Citeste si:  Cochet lanseaza colectia vintage Recession

foto

Un alt creator de pantofi cu toc excentrici este nimeni altul decat controversatul designer roman Mihai Albu. A intrat in Cartea Recordurilor cu niste pantofi cu platforma de 30 cm si nu renunta la tocul extrem de inalt cu care isi accesorizeaza pantofii. Cateodata mai adauga si alte artificii in designul unui pantof, cum ar fi aceasta bila portocalie care accentueaza si mai mult ciudatenia pantofului.

Citeste si:  QUELLE A DEVENIT QUICK 24!

foto

Alte creatii la fel de bizare se regasesc in colectiile mai multor designeri celebri si nu numai. Elementele care ies mereu in evidenta si fascineaza poporul sunt platformele foarte inalte, calapodul inedit , mixul de culori si nu in ultimul rand podoabele inserate de artisti care ofera o nota si mai stranie pantofilor cu toc . Daca totusi indrazniti sa incercati astfel de pantofi „de groaza” , asigurati-va ca este Halloween-ul sau alta sarbatoare satanica fiindca altfel veti speria si cea mai neinfricata persoana.

Citeste si:  Jaqueline Kennedy - Prima Doamna

foto

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.