Cea mai controversata colectie a anului, Barbie Funeral, vine la Salonul Profesionist al Industriei Modei

O prezenta surprinzatoare la Salonul RFTB din aceasta toamna, designerul Zsolt Popa din Satu Mare a decis sa isi prezinte controversata colectie chiar in fata celor care l-au contestat – mass media centrala.

Oameni de presa, psihologi, educatori si-au reunite fortele in emisiuni TV, articole de presa, comentarii pentru a contesta o propunere a modei din acest sezon care a avut loc in nordul tarii: colectia “Barbie Funeral” by Zsolt Popa. Designerul satmarean a abordat in colectia sa o tema mai putin obisnuita in Romania– BDSM-ul – o tema ajunsa in mainstream datorita bestsellerului “Cinzeci de umbre ale lui Grey” – “Fifty Shades of Grey” un roman de dragoste si erotism aparut in 2011 care a bulversat piata literaturii universale.

Citeste si:  Rochia de mireasa cu trena!

Zolt Popa a refuzat constant sa dea explicatii presei, dar a hotarat sa isi supuna colectia testului suprem: piata. De aceea a decis sa isi aduca creatiile la RFTB, salonul profesionst al industriei modei pentru a vedea care este reactia publicului de specialitate fata de propunerile sale vestimentare.

Va invitam deci la editia de toamna a RFTB-ului pentru a viziona “Barbie Funeral” by ZSolt Popa.

Citeste si:  Profil de model - Agyness Deyn

Editia de toamna a salonului profesionist al industriei modei – RFTB – Romania Fashion Trends & Brands – se va desfasura in perioada 14 – 16 octombrie, in centrul capitalei, la Complexul Crystal Palace Ballrooms!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.