Ce buchete de mireasa au purtat celebritatile

Te pregatesti pentru nunta si cauti surse de inspiratie pentru un buchet de mireasa perfect ? Arunca o privire peste modelele alese de vedete. Cum florile costa cam la fel in toata lumea, aceasta ar fi metoda perfecta de a avea un detaliu din viata luxoasa a celebritatilor, la un pret moderat:

– Kate Middleton a ales un buchet marca Shane Connoly compus din mirt, lacramioare si zambile. La care, ca accesoriu personalizat, a adaugat cateva fire dintr-un arbust de mirt cultivat de regina Victoria in 1845.

Citeste si:  SEGMENTARI by Andra Clitan

foto

– Christina Hendricks, cunoscuta cu precadere pentru rolul din Mad Men, a ales un buchet de mireasa din camelii si fire de verdeata.

foto

– Milla Jovovich a optat pentru un buchet din orhidee si trandafiri albi, potrivit pentru nunta sa intima, organizata in curtea casei detinute la comun cu Paul W.S. Anderson.

Citeste si:  Ghid de buna purtare - tricoul alb

foto

– Atunci cand s-a casatorit cu Brad Pitt, Jennifer Aniston a avut o nunta fastuoasa, la care au contribuit si cele 50.000 de flori care au decorat locatia aleasa. Pentru propriul buchet de nunta , Jennifer a optat pentru un amestec de trandafiri de gradina albi si hortensii verzi.

– Debra Messing, cunoscuta indeosebi pentru rolul din sitcom-ul Will and Grace, a avut un buchet de mireasa realizat exclusiv din cale cu tulpine lungi. Si-a justificat optiunea printr-o traditie de familie care trebuia continuata.

Citeste si:  Cum sa ne alegem costumul de baie
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.