Camasi barbati: sfaturi de buna purtare

Prea multi barbati poarta camasile intr-un mod necorespunzator. Chiar si un tip aratos poate arata neinjrijit atunci cand poarta o camasa cum nu trebuie si chiar daca materialul e scump, o purtare nepotrivita va face orice camasa sa arate ieftin.

In primul rand va trebui sa gasiti o camasa care sa vi se potriveasca bine pe spate si pe umeri. Exista un detaliu de croiala situat sus pe spatele camasii care dicteaza restul formei unei camasi. Camasa nu ar trebui sa fie restrictiva in niciun fel cand ca va aplecati in fata. Manecile camasii ar trebui sa va acopere o buna parte din ceasul pe care-l purtati la mana.

Citeste si:  Vara asta, se poarta sandalele in nuante metalice, stralucitoare

O alta optiune de camasi de barbati ar fi stilul conic care avantajeaza prin simplul fapt ca este mai mulata pe corp si intra lejer in pantaloni. Altminteri, materialul in plus are sa fluture inprejurul taliei dand un aspect de greutate in plus. De asemenea, daca doriti sa va suflecati manecile, exista si pentru acest lucru o modalitate corecta de executie : maneca trebui suflecata pana fix deasupra cotului, nu mai sus, nu mai jos.

Citeste si:  Rochiile verii

Lungimea reprezinta un factor cheie in alegerea camasii ideale, deoarece determina practic cum va fi purtata camasa. In general, daca camasa este mai lunga, se va impaturi bine in pantaloni. Daca optati sa purtati camasa in afara pantalonilor atunci cea mai buna alegere va fi una de lungime scurta.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.