Bucharest Fashion Week 2014, ziua 5

Bucharest Fashion Week 2014 a transformat Bucurestiul in capitala modei europene! Spectacolul elegantei si culorilor continua si in aceasta seara cu prezentari de moda, dar si cu evenimente speciale precum Gala Fotbalului Romanesc, Romanian Fashion Awards, Miss Romania si Top Model Romania 2014.

Incepand cu aceasta seara, atmosfera se va incinge la Bucharest Fashion Week 2014, iar asta pentru ca spectacolele designerilor Laurentiu Dobre, Geanina Olaru si Harmont & Blaine (Italia) vor fi completate de doua evenmente ce fac parte din traditia festivalului: Miss Romania si Gala Fotbalului Romanesc,/b>. Astfel, cea mai frumoasa femeie din Romania va fi aleasa dupa ce participantele vor trece prin trei probe care le vor scoate eleganta in evidenta. De asemenea, cei mai talentati jucatori ai cluburilor de fotbal din Romania, dar si specialistii de pe bancile tehnice ale acestora vor fi premiati pentru activitatile lor sportive.

Citeste si:  Heart collection by Eugenia Enciu

Gala Fotbalului Romanesc si Miss Romania 2014 completeaza lista surprizelor cu care Bucharest Fashion Week 2014 si-a uimit publicul anul acesta. Iar asta pentru ca miercuri, 3 decembrie, cantaretul de origine australiana Faydee si-a facut debutul in industria mondiala a modei, prezentand pe scena festivalului din Romania prima sa colectie de haine. In acelasi timp, brandul international Guess a suprins si el cu o prezentare extraordinara a noii sale colectii de ceasuri. Intreg evenimentul s-a desfasurat in prezenta unor invitati speciali: presedintele European Fashion Council, Nadya Valeva si secretarul general al acestui for, George Stoenchev, membri ai delegatiei Camerei Nationale de Moda din Elvetia.

Citeste si:  Emotie si romantism

Bucharest Fashion Week 2014 va continua pana sambata, 6 decembrie. Ultimele zile ale festivalului vor include traditionalele concursuri Miss Romania si Top Model Romania, dar si Gala Fotbalului Romanesc si Romanian Fashion Awards. Mai multe informatii despre desfasurarea Bucharest Fashion Week 2014 puteti gasi pe www.bfashionweek.com sau in programul de mai jos.

Program Bucharest Fashion Week 2014:

5 decembrie
Hardcore Fashion by Laurentiu Dobre
Miss Romania – costume de baie
Gala Fotbalului Romanesc – calup 1
Geanina Olaru
Miss Romania – tinute inspirate din portul popular, realizate de Cristiana Maria Purdescu si Izabela Purdescu
Gala Fotbalului Romanesc – calup 2
Harmont & Blaine (Italia)
Miss Romania – rochii de seara BBY
Gala Fotbalului Romanesc – calup 3
6 decembrie
Top model Romania – costume de baie
Romanian Fashion Awards – calup 1
Ioana Voicu
Top model Romania – tinute casual BSB
Romanian Fashion Awards – calup 2
Andreea Dogaru
Top model Romania – rochii de seara Ana Radu
Romanian Fashion Awards – calup 3
Il lupo loco

Citeste si:  Licitatii.Enjoystyle.ro - hand made in Romania

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.