Brandul romanesc Cathias Edeline, prezenta spectaculoasa la New York Fashion Week 2015

Tanara designer Adeline Catinas va participa pe data de 15 februarie 2015 la New York Fashion Week, cu noua sa colectie Galactica. Adeline Catinas, numele din spatele brandului Cathias Edeline, va cuceri publicul cu 8 genti, 18 perechi de incaltaminte si 9 tinute complete.

Noile creatii surprind printr-un design futurist, culorile reprezentative pentru noua colectie Galactica fiind negru si auriu. Materialele folosite sunt piele si pvc, imbinate cu accesorii metalice aurii. Gentile si pantofii scot orice tinuta din anonimat, mai ales daca sunt potrivit alese. Un outfit banal poate fi transformat intr-o aparitie sic datorita accesoriilor. Acestea vin sa completeze o tinuta eleganta, care se vrea a fi admirata.

Citeste si:  NAFNAF - Vara a la Saint Tropez

Colectia capsula Galactica va intregi spectacolul de pe podium, aparand alaturi de branduri de renume precum Chanel, Christian Dior, D&G, Giorgio Armani sau Christian Lacroix. Prezenta designerului roman la eveniment semnifica si dorinta sa de extindere a brandului pe piata internationala in acest an.

Adeline Catinas are 21 de ani, este din Cluj si s-a mutat in Bucuresti pentru a studia pictura la Universitatea Nationala de Arte. Ar fi fost cu siguranta un nume cunoscut in arta sau design ambiental, insa ea a ales sa fie creator de moda in domeniul accesoriilor cool. Brandul „Cathias Edeline” a fost fondat in anul 2011 din dorinta de a crea propria linie de accesorii, dar si din admiratie pentru complexitatea pantofului.

Citeste si:  Rochiile de la Premiile Tony

Pasionata de industria modei, Adeline creeaza pantofi si genti pentru femeia de 30 de ani care stie exact ce i se potriveste, care are un stil format si care doreste sa fie rafinata in orice situatie, fie ca se afla la job, la o cafea cu prietenele sau la o plimbare. Dupa cum o exprima chiar cele doua cuvinte care formeaza numele brandului – „Cathias Edeline” inseamna, in traducere din latina veche, „cea mai frumoasa” si „nobil” –, aceasta este si viziunea designerului asupra femeilor care aleg sa poarte creatiile semnate „Cathias Edeline”.

Citeste si:  Laura Popoviciu - colectia Folie Jolie, Jolie Folie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.