fbpx

Andreea Tincu toamna-iarna 2013-2014

Colectia Andreea Tincu & Sense toamna-iarna 2013-2014 a fost numita The Girl with Stars si a fost prezentata recent in cadrul Mercedes-Benz Athens Exclusive Designers Week.

Colectia Andreea Tincu & Sense toamna-iarna 2013-2014 are ca punct de inspiratie arta lui Joan Miro. Fata de precedentele colectii , negrul devine acum doar un accent pentru culorile si combinatiile indraznete. Liniile sunt elegante, precis trasate, siluetele fine, chiar daca cromatica are un puternic impact vizual .

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, in galeria noastra foto, click aici.

Materialele folosite sunt naturale – lana cu casmir, triplu voal de lana, matase, fiecare dintre ele fiind exploatat cu maturitate pentru a evidentia linia outfit-urilor. Ultimele piese sunt brodate cu elemente grafice delicate, in compozitii care reiau principalele elemente de limbaj plastic folosite – punctul si linia.

Latura jucausa a colectiei este pusa in evidenta si de accesoriile de cap, realizate manual din lemn, plastic si metal sau cele din stofa, inspirate de figura lui Mickey Mouse. Incaltamintea colectiei poarta semnatura Mihaela Glavan.

Citeste si:  Profil de model - Doutzen Kroes

fotofoto

Pentru mai multe fotografii, in galeria noastra foto, click aici.

The Girl with Stars este colectia cu numarul 16 Andreea Tincu & Sense, cel mai longeviv proiect dintre un designer si o fabrica din Romania. Prima colectie a fost prezentata la RFW in 2007 si, de atunci, in fiecare an brandul nou creat a reusit, exclusiv prin forte proprii, sa aduca pe podiumuri nationale si internationale un plus de valoare modei romanesti .
Este ceea ce se urmareste si prin linia Sense pentru care Andreea Tincu creeaza 4 colectii noi in fiecare an. Cu o retea proprie de 17 magazine, Sense este marca ce apartine companiei Caremil, un nume important pe piata lohn din Europa de Est. Colectiile de podium si cele de serie se pot comercializa online si prin www.andreeatincu.com sau www.fashionsense.ro.

Citeste si:  GRAPHICS by Claudia Castrase
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.