fbpx

Afla secretele Frumusetii si Elegantei – la Fundatia Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei te invita – in lunile mai si iunie – sa-ti subliniezi feminitatea cu ajutorul sugestiilor si informatiilor utile, prezentate la o serie de ateliere cochete si interactive despre Moda, Frumusete si Machiaj.

Vom descoperi tehnici si metode care sa ne puna in valoare frumusetea naturala, vom vedea cum a evoluat, de-a lungul secolelor, idealul estetic feminin si masculin si vom afla care sunt elementele care definesc un chip si un corp atragator, in lumea moderna.

Citeste si:  Accesorii toamna-iarna 2009/2010

In cadrul Atelierului de Stil vestimentar feminin, din 20 Mai, ne imbunatatim imaginea personala si analizam care sunt articolele vestimentare ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei doamne si a unei domnisoare cochete. Vom analiza tipurile de conformatii corporale si ce fel de tinuta avantajeaza fiecare tip de silueta. In functie de ten, culoarea parului si a ochilor, descoperim care sunt culorile, texturile si nuantele pe care ar trebui sa le purtam.

Citeste si:  Vedeta sezonului rece la incaltaminte

Istoria secreta a Frumusetii. Corpul, cosmetica si moda, din 27 Mai, ne propune explorarea, intr-un mod interactiv ?i relaxat, a ritualurilor de frumusete folosite din antichitate si pana in perioada moderna, dezvaluirea unor secrete inedite, ascunse in spatele unor masti cosmetice sau a unor manusi parfumate, purtate de regine sau aristocrati. Ne vom delecta cu nenumarate imagini de epoca, vom admira moda secolelor trecute, dar si eleganta si extravagantele lumii moderne.

La Cursul practic de MACHIAJ, din 11 iunie, vom intelege regulile estetice si trucurile de stil care sa ne evidentieze trasaturile, sarmul personal si sa ne ofere mai multa incredere. Vom invata sa realizam, cu ajutorul unei truse care contine multiple nuante si a unui set profesionist de pensule, un machiaj de zi si de seara fermecator, accentul fiind pus pe caracteristicile si interesele proprii fiecarei cursante.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.