Adelina Ivan toamna/iarna 2009 (VIDEO)

In colectia de toamna-iarna 2009, siluetele create de Adelina Ivan sunt neobisnuite, pornind de la volumetrii la taieturi riguroase, subliniate de alb si negru, cu intreruperi de culoare, intr-un amestec de baroc decorativ si fantasmagorie futurista.

Noua colectie este o poveste clasica si moderna in acelasi timp, o colectie-spectacol care balanseaza intre opulenta si taieturi simple si care experimenteaza un alt tip de rafinament, unul foarte purtabil.
Sursa de inspiratie a designerului este reprezentata de Metropolis, distopia urbana din 1927 a lui Fritz Lang, un film cu accente expresioniste, dominat de irational si exagerat.

Citeste si:  Bijuterii pentru Valentine's Day

Gofrajele de bumbac sunt intersectate de curgeri fluide de batist si pattern-uri venite din pictura iconica, iar taieturile conventionale isi pierd linia, devenind extra-volume. Este un joc de transparente si texturi cromatice, cu interventii de cusaturi incretite care gonfleaza sau lasa totul sa curga liber. Marcajele umerilor, ale bustului si ale soldurilor conduc la crearea unei siluete ultra-feminine.Capul este acoperit de o cagula stilizata, cu guler amplu, gofrat, iar fetele devin masti inexpresive, cu valoare simbolica.

Citeste si:  Cum s-au imbracat vedetele la premiera Sherlock Holmes

Adelina Ivan a absolvit Facultatea de Design la Academia de Arta Bucuresti si a lansat, in urma cu cinci ani, brandul ZASHA, o linie de prêt-a-porter in serie mica care se adreseaza unui public tanar, dinamic si cu imaginatie.

Cu acest nou brand, se acopera o zona de high-end fashion care se adreseaza celor ce isi doresc tinute-concept, made to measure, clientelor care pun pret pe individualitate si creatie artistica.

Citeste si:  Iris Serban – Spiritele Naturii

Incaltaminte: Aldo
Make up: Make-up Forever
Hair Styling: Camelia Negrea / Kameea Concept
Foto: Ovidiu Huiban
Styling: Marian Palie

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

CLICK AICI PENTRU GALERIA RED CARPET


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.