Avalansa reducerilor la Quelle continua…

Pe “inghetul” asta, trist exprimat in tonuri anxioase (si de cele mai multe ori amplificand nejustificat de negativ realitatea), iata si o veste buna: exista o companie care nu te lasa descult, nu mareste preturile, nu profita de criza, ci se adapteaza nevoilor clientilor sai. Forma absoluta de respect, fata de misiunea pe care si-a asumat-o inca de la infiintare: produse si servicii ireprosabile, oferind astfel clientilor economie de timp, bani si efort, plus beneficiul esential de te conecta permanent la tendintele modei, fie ca este vorba despre haine, incaltaminte, amenajari interioare, utilarea casei sau gradinii. Vorbesc, fireste, despre Quelle , care tocmai a anuntat ca isi continua avalansa de reduceri la preturile produselor pe care le comercializeaza.

Citeste si:  Paste alaturi de Quelle

Am intrat pe site, exista o sectiune dedicata acestor promotii, o gasiti pe www.quelle.ro . Spuneam candva ca, desi poate parea paradoxal, este cel mai bun moment sa faci acest tip de achizitii. Unu: pentru ca preturile au scazut si, doi, pentru ca shopping-ul este cea mai eficienta terapie contra anxietatilor de orice natura. Asadar haideti sa zambim, doamnelor, si sa ne bucuram de oferta de primavara: cu un singur click pe www.quelle.ro , sau un telefon, puteti primi acasa, cele mai frumoase si utile cadouri, la preturi mai mult decat tentante. Si mai ales, aveti cea mai buna garantie a calitatii: marcile germane.

Am studiat oferta de reduceri, care sunt chiar substantiale pentru multe dintre produse – 50% si chiar peste!!! Avand in vedere ca aceste procente se aplica si la anumite articole de mare clasa, de ocazie, economia financiara poate fi de multe sute de lei, pentru o tinuta exclusiva.

Citeste si:  Quelle va propune "Moda si mai mult decat atat"

Dintre sutele de articole ale ofertei promotionale, am ales sa va recomand cateva rochii si fuste, care se incadreaza perfect in tendinta sezonului de primavara, care urmeaza: feminitate la modul absolut! Trupurile noastre se vor rasfata in materiale fluide, volanele, panglicile, accesoriile romantice, imprimeurile florale, culorile pastelate vor domni in regatul modei de primavara. Atitudinea fata de negru si alb ramane aceeasi, un omagiu permanent adus acestor non-culori pline de simboluri.
In plus, in acest sezon alb-ul se afirma mai puternic, cautandu-si parca rolul princiar al rochiei de mireasa si sugerand naturalete, prospetime, puritate si speranta unor noi inceputuri.

Citeste si:  Craciun pe Quelle.ro

Culorile vesele, albastru-turcoaz sau azur, galbenul viu, oranj, coral, fuchsia, olive, magenta, rosul pur sau in nuantele sale de pamant sunt re-inventate, in tonuri puternice, avand nu doar o functie estetica, ci si una psihologica: aceea de a ne crea o stare de spirit pozitiva, optimista, gata sa infruntam gri-urile momentului.
Ar mai fi multe spus, dar cel mai bun ghid este site-ul insusi, www.quelle.ro , pe care va invit sa navigati fiind un site foarte prietenos, prin structura sa arborescenta, sectiunile – filtru si motorul complex de cautare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.