Tunsorile anului 2011

Daca esti pregatita sa iti schimbi lookul, stilul, coafura, iata care sunt coafurile care se poarta in acest an, indiferent de sezon.
Un nou an trebuie sa aduca cu sine noi schimbari si cea mai ieftina si mai vizibila este o noua tunsoare. Tunsorile sunt cu siguranta punctul focal pentru toata lumea, deci daca esti in cautare de ceva mai deosebit, un look care sa iasa in evidenta si sa iti sublinieze personalitatea unica, este optiunea perfecta. Exista atat de multe stiluri disponibile din care poti alege, in functie de personalitatea ta, forma fetei tale, precum si tipul de par, lungimea lui, etc.
Noile idei de tunsori ale anului 2011 sunt mai diferite putin, incercand sa juxtapuna feminitatea cu masculinitatea, pentru a crea un look echilibrat potrivit pentru timpurile moderne in care traim. Aceste tunsori sunt dedicate in special femeilor care au incredere in ele si iubesc sa fie in centrul atentiei.
Femeile cu parul scurt pot sa adauge de asemenea o atingere de masculinitate prin tunsoarea lor. Cel mai bun in care se poate realiza acest lucru este prin stilul bold, dupa care toata lumea va intoarce capul. Noile tehnici de taiere a parului permit crearea unor stiluri deosebite, asa ca poti sa beneficiezi de un look stilat care sa se potriveasca perfect cu personalitatea voastra.
Opteaza pentru forme ovale, asimetrice sau pentru taieturi nebunesti in functie de forma fetei si preferintele personale. Pentru a sublinia lungimea parului mentine parul drept, pentru ca numai in acest fel vei arata mai bine stilul tunsorii.
Femeile cu parul lung, dar si mediu, se pot considera norocoase, din moment ce sunt o varietate de optiuni de tunsori. Parul lung ofera mai multa versatilitate, prin urmare vei fi in stare sa surprinzi in mod constant cu o noua tunsoare.
Daca totusi o tunsoare de acest gen, mai extravaganta nu ti se potriveste, atunci poti opta pentru taieturi asimetrice mai putin vizibile, care sa nu iasa atat de mult in evidenta, daca nu iti doresti asta.

Citeste si:  Slabeste cu fructe

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.