Tunsorile anului 2010

Acestea sunt tunsorile despre care am tot discutat in ultimul an.
1. Rihanna
Mai poate aceasta fata sa se mai reinventeze? Numai in acest an am vazut-o pe Rihanna cu bucle superbe, si chiar suvite bucle. S-a facut blonda, bruneta si roscata. Ce va face in continuare?
2. Taylor Swift
Aceasta country girl a trecut de la bucle soft la par drept si chic in numeroase ocazii ale acestui an. Din fericire, Taylor Swift se intoarce mereu la buclele sale ” dulci”.
3. Emma Watson
Atunci cand acest star Harry Potter si-a tuns parul, toata lumea a ramas socata. Atunci cand o femeie face ceva atat de drastic podoabei sale capilare, spectatorii nu se pot abtine, dar simt ca ea regreta schimbarea. Dar dupa ce actrita a declarat ca ii place la nebunie, am rasuflat usurati.
4. Noile vulpi argintii
… sutn femeile. In acet an, am sarbatorit femeile care optaeza pentru look-ul natural, precum modeul in varsta de 45 de ani Kristen McMenamy si actrita Jamie Lee Curtis si chiar anumite staruri precum Kelly Osbourne si Pink.
5. Ashlee Simpson
Am vazut acest star facand tranzitia de la blond la negru la rosu si inapoi la blond, apeland chiar si la o tunsoare scurta.
6. Willow Smith si tunsoarea ei asimetrica
Desi are doar 10 ani a reusit deja sa capteze atentia lumii, in primul rand datorita talentului sau, dar si datorita stilului sau. Cantecul lui Willow Smith ” Whim My Hair” se potriveste cu tunsoarea pe care pustoaica a abordat-o.
7. Katy Perry
Multe dintre noi ne-am luat la un moment dat inspiratia de la Katy Perry, care a suferit ceva schimbari in materie de tunsoare de-a lungul acestui an.
8. Kate Gosselin
De la extensiile de par la bucle soft, fie ca o iubesti sau o urasti, nu poti sa negi ca stilurile adoptate de Kate Gosselin in acest an au fost mult mai dragute decat cele din trecut.
9. Nicki Minaj
De la verde la blond, chiar curcubeu, Nicki Minaj continua sa surprinda mereu cu perucile sale extravagante. Avem doar o singura intrebare. Cum arata de fapt parul acestei cantarete in realitate?

Citeste si:  Produse cosmetice - fardul de obraz

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.