Tendinte make-up primavara-vara 2018

 

Make up trends primavara vara 2018

Indiferent de stilul de machiaj pe care il abordezi – subtil sau strident, cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau in sezonul primavara-vara 2018. S-au facut remarcate LOOK-urile cu  un make-up foarte natural, dar si undeva pe la mijloc – poate mai aproape de stilul adoptat de femei in mod normal. Astfel, au fost vazute machiaje bazate in principal pe fard de pleoape, aspect natural, sau a fost scoasa in evidenta, doar o caracteristica – fie ochii, fie buzele.

Citeste si:  Bucle rezistente

1. Accentuarea ochiilor

Tendinte make-up primavara vara 2018

Am vazut in cazul machiajilor ochiilor mult tus si conturul ochiilor a fost pus in evidenta de „codite” realizate cu tus, mai groase sau mai subtiri, in functie de efectul dorit.

 

Tendinte make-up primavara vara 2018

 

Accentele metalice le gasim anul acesta peste tot in vestimentatie dai si in ceea ce priveste machiajul. Potrivit tinutelor de seara machiajul metalic l-am intalnit in diferite nuante: albastru, rosu, argintiu, auriu.

Citeste si:  Frumusetea si varsta II: 20-35 de ani

Tendinte make-up primavara vara 2018

Accentuarea ochiilor cu nuante de maro burgundy combinata cu o naturalete a culorii buzelor am vazut-o in cazul tinutelor de seara atat la marile prezentari de moda ca cele prezentata de Christian Dior, cat si la marile evenimente din acest an.

 

Tendinte make-up primavara vara 2018

 

Aranjata dar naturala. Pentru cele care isi doresc sa arate cat mai natural, anul acesta nu vor avea nici o problema. Frumustea naturala incepe sa castige teren, inaintea celei artificiale iar acest lucru a fost sesizat si la marile prezentari de moda unde naturaletea a castigat teren.

Citeste si:  Cum sa mananc mai putin

Buzele

In ceea ce priveste buzele acestea anul acesta rujul rosu este regele. Totusi, daca sunteti adeptele stilului natural, nu este nici o problema si nuantele naturale sunt la mare moda.

 

 

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.