Tatuarea sprancenelor

Tatuarea sprancenelor sau sprancenele permanente

Ideea de machiaj permanent al sprancenelor, precum tatuarea sprancenelor te poate speria, insa aceasta procedura este foarte des folosita in ultimul timp.
Tatuarea cosmetica a sprancenelor, cunoscuta de asemenea ca micropigmentarea intradermala este o procedura eficienta pentru oamenii care au putin par sau la sprancene sau chiar deloc. Dar aceasta tehnica trebuie sa fie facuta de catre un specialist.
Aceasta tehnica este practic la fel de veche ca si civilizatia in sine. Infrumusetarea corpului este una dintre cele mai constiente incercari estetice ale oamenilor. Evidenta tatuarii cosmetica a sprancenelor se gaseste din cultura antica mediteraneana.
Daca esti alergica la machiaj, tehnica tatuajului poate sa fie de asemenea o optiune pentru a-ti imbunatati aspectul fara sa suferi o reactie fizica.
Totusi, dorinta de a arata frumoasa si dimineata cand te trezesti poate sa fie un motiv suficient de bun pentru a-ti dori o astfel de procedura. Scuteste femeile de problema aceea a machierii sprancenelor in fiecare dimineata.
Aceasta procedura este executata la fel cum se efectueaza si tatuajele normale. Forma si culoarea sprancenelor este aleasa impreuna cu pacienta.
O astfel de procedura poate sa fie foarte confortabila si sa te scuteasca de minutele acelea petrecute in plus in fata oglinzii.
Aproape oricine este un candidat bun pentru tatuarea sprancenelor.
Daca nu esti foarte toleranta la durere, specialistul poate sa aplica o anestezie locala.
Dupa ce procedura este finalizata trebuie sa te astepti sa ai ceva vanatai si umflaturi care pot dura aproximativ o saptamana, cu toate ca de obicei nu dureaza mai mult de trei zile. Umflaturile dispar prin aplicarea catorva cuburi de gheata.
Totusi, ce se intampla daca nu esti multumita de rezultate?
Trebuie sa te asiguri dinainte ca intelegi care sunt riscurile acestei proceduri si sa fii constienta ca va trebui sa iti ascunzi sprancenele cateva saptamani pana cand acestea vor capata culoarea dorita.

Citeste si:  Orase cu cele mai frumoase femei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.