Solduri mari

O femeie care are soldurile bine proportionate nu are nevoie sa slabeasca, insa o femeie care are soldurile mai mari va trebui sa ia in considerare varianta slabirii.
Caloriile sunt o masura a energie care este necesara organismului uman pentru a functiona corespunzator. Alimentele sunt umplute cu un anumit numar de calorii. Bauturile carbogazoase cu zahar contin mai multe calorii. Consumarea mai multor calorii decat are nevoie organismul intr-o zi poate cauza ca organismul sa depoziteze aceste calorii sub forma de grasime. Persoanele cu solduri mari au o cantitate de grasime depozitata in organism mai mare.
Oamenii care fac mai multa munca intr-o zi vor folosi mai multe calorii. In acelasi timp, oamenii care muncesc mai putin vor avea nevoie de mai putine calorii. Iata de ce exercitiile sunt o componenta importanta pentru slabire. Pe masura ce faci exercitii, arzi mai multe calorii. Daca arzi mai multe calorii zilnic decat consumi, atunci organismul tau va lua din grasimea depozitata si o va arde pe aceea.
Potrivit specialistilor, pe masura ce imbatranim sau inaintam in varsta ne pierdem din muschi. Masa musculara va folosi energia din celulele de grasime, chiar si cand te odihnesti. Atunci cand pierzi din masa musculara, incetinesti de asemenea rata cu care arzi grasimea.

Citeste si:  Masti faciale cu abur

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.