Slabitul, o noua moda

A slabi a devenit mai nou o moda. Foarte multe femei, pana si cele care arata foarte bine, spun ca si-ar dori sa mai slabeasca sau ca ar schimba ceva la fizicul lor. Ce-i drept, fiecare din noi, am schimba cateva ceva la noi, insa slabitul nu este solutia cea mai buna si cea mai simpla de a face o schimbare.
Incep sa cred, ca acele persoane care arata bine, carora le sunt apreciate calitatile fizice, dar care spun ca ar vrea sa mai scape de cateva kilograme, o fac doar pentru a atrage si mai mult atentia asupra lor sau pentru a li se face si mai multe complimente.
Nu zic ca nu exista si persoane care poate chiar si-ar dori sa mai scada cu un kilogram-doua, insa cand toata lumea iti spune ca arati bine, iar tu esti singura care nu vede asta, undeva exista o problema.
Sunt foarte multe persoane bolnave, obsedate de ideea de a fi cat mai slabe, considerand ca in felul acesta sunt mai frumoase.
Ei bine..lucurile nu stau chiar asa! Nu este deloc usor sa tii un regim alimentar strict, sa mergi la sala si sa dai jos numai din locurile din care iti doresti tu: abdomen, coapse, etc.
Nu reusesc sa inteleg acele persoane care zilnic merg si mananca prin fast-food-uri si dupa aceea se plang ca nu reusesc sa slabesca si nu stiu ce sa mai faca pentru a mai scapa de kilogramele care s-au depus miraculos, peste noapte, pe trupul lor firav.
Poate parea un pic ironic, dar chiar asa e. Sunt persoane, care desi au mai multe kilograme decat ar trebui, nu fac nimic decat sa se planga de felul in care arata si sa manance in continuare fel de fel de prostii, fara sa faca nici macar un pic de miscare.
Nimic de spus despre acele persoane care au devenit obeze pe seama dereglarilor hormonale sau care au suferit un soc in urma caruia s-au declansat glandele tiroide care au dus la depunerea unor kilograme vizbile. Poate ca aceste persoane care nu pot scapa asa usor de kilograme chiar isi doresc sa slabeasca si fac eforturi mari pentru asta.
Daca si tu faci parte din randul persoanelor care cred ca este la moda sa spui ca esti la regim si ca vrei sa slabesti, te sfatuim sa iti canalizezi atentia si sa faci ceva mai bun pentru tine, decat sa te plangi de o problema care nu exista.

Citeste si:  Produse de machiaj pentru sarbatori

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.