Slabire pe timp de iarna

Slabirea pe timp de iarna poate sa fie daunatoare, dar tot ce ai nevoie este putina disciplina aplicata in lunile de vara. Este tentat ca pe timp de iarna sa incetezi sa te mai gandesti la kilogramele in plus, la greutate, la fitness, pentru ca exista vacante si vremea rece iti permite sa te acoperi destul de mult. Mancarurile de iarna pot de asemenea sa fie mai grele decat cele pe timp de vara, intrucat se renunta la legumele si fructele care se gasesc vara. In loc, iarna se consuma mai multa carne.
Iti poti mentine o greutate normala sau poti slabi iarna la fel cum o faci si vara. Totusi, slabitul pe timp de iarna necesita aceasi sanatate si aceleasi reguli in materie de fitness. Acestea includ mancarea unui alimentatii sanatoase, potrivirea caloriilor consumate cu caloriile pe care corpul le poate arde in mod normal.
Nu exista nici un motiv pentru care nu ai mai face exercitii pe timp de iarna.
Chiar daca pui cateva kilograme in plus in timpul iernii, slabitul pe timp de iarna ar trebui sa devina o prioritate pe masura ce realizezi ca greutatea a devenit o problema. Nu trebuie sa astepti ca zapada sa se topeasca sau sa se incalzeasca afara. Poti incepe sa faci exercitii in casa pana va sosi primavara. Poti de asemenea sa-ti creezi o balanta sanatoasa intre mese.
Urmand o dieta corecta si facand miscare in continuu, veti reusi sa slabiti chiar si pe timp de iarna. Nimic nu este imposibil. Iarna este un anotimp ca oricare altul, iar daca exista ambitie, poti reusi orice, oricand.

Citeste si:  Remedii naturiste pentru boli de piele

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.