Sfaturi de la Maybelline New York: Machiajul ochilor (video)

In acest tutorial Troy Surratt, consultantul makeup artist de la Maybelline, prezinta un machiaj in care ochii sunt scosi in evidenta.
Troy declara: „Ochii exprima foarte mult ceea ce esti. Este important sa ii scoti cat mai mult in evidenta” . Pentru a face asta, Surratt ne recomanda combinarea creionului pentru sprancene, eyelinerului, fardului de pleoape si, bineinteles, rimel.
Pasul 1: Conturarea sprancenelor
Aceasta se face in directia in care cresc firele de par, insa nu trebuie exagerat cu acest lucru. Alege un creion care este cu cateva culori mai deschis. Se aplica pe pleoapa putin anticearcan pentru a ascunde liniile fine.
Pasul 2: Adaugarea culorii cu fard de pleoape
Aceasta are menirea sa contureze ochii, dar si sa ii lumineze.
Pasul 3: Aplicarea eye liner-ului
Defineste forma ochiului tau. Trage usor de coltul extern al ochiului si traseaza linia cat mai aproape cu putinta de baza.
Pasul 4: Alege rimelul pentru volum sau alungire
Rimelul imbunatateste instant lookul si aspectul ochilor tai. Cheia consta in obtinerea unor gene frumoase, care sa nu fie lipite sau incarcate.
Pasul 5: Curbeaza-ti genele
Inainte sa aplici rimelul, cel mai important lucru este sa curbezi genele. In acest mod ochii tai vor parea mai mari si mai deschisi.
Pasul 6: Aplica rimel
Incepe din coltul exterior al ochiului. Pentru genele de jos foloseste o pensula mica.

Citeste si:  Cum machiezi ochii apropiati si cei departati
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.