Sexy in fiecare zi

Poti sa arati sexy in fiecare zi, fie ca esti imbracata casual si te duci la supermarket, fie ca te pregatesti pentru o intalnire hot sau doar stai in casa. Daca arati sexy, te simti bine in mod inevitabil.
1. Acorda atentie modului in care arati in fiecare zi. Nu arunca pur si simplu ceva la intamplare pe tine, chiar daca te hotarasti sa nu iesi din casa. Daca arati bine, te si simti bine.
2. Aranjeaza-ti parul si machiaza-te imediat dupa ce ti-ai facut dusul de dimineata, chiar daca nu ai planuri. Daca locuiesti impreuna cu prietenul sau cu sotul tau, el va aprecia cu siguranta eforturile tale de a arata bine. Daca esti singura, nu stii nciiodata cine se poate opri pe la tine in acea zi, si ce poate iesi.
3. Chiar si imbracata casual, poti sa arati sexy. Imbraca-te cu o pereche de jeansi sexy si cu niste pantofi cu toc. Efectul este garantat.
4. Asigura-te ca dormi suficient de mult incat sa nu ai cearcane, ca bei suficient de multa apa incat sa fii hidratata, ca mananci sanatos, ca iti faci exercitiile fizice cu regularitate. Ai grija de tine insuti. Nu numai ca te va ajuta sa te simti mai bine, dar vei avea si o piele cu un aspect mai tanar si un corp mai sexy in acelasi timp.
Iata cum puteti sa arati sexy si sa va simtiti bine in doi timpi si trei miscari. Nu-i asa ca este simplu? Si cel mai important va fi rezultatul si felul in care o sa va simtiti pe urma, cand veti atrage privirile tuturor si veti reusi sa va faceti admirate de toti cei din jur, inclusiv de „publicul”feminin.

Citeste si:  Machiajul nude, varianta 2009

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.