Secretul frumusetii lui Oprah

Please select a featured image for your post

Se stie ca Oprah este o femeie extraordinar de desteapta, dar si de frumoasa in acelasi timp si multa lume s-a intrebat care ar fi secretul frumusetii ei. Se pare ca trucul consta in pudra cu colagen, care se ia de doua ori pe zi. Se pare ca acesta este de fapt si secretul femeilor japoneze. Acestea beau zilnic o doza de colagen pentru a-si pastra pielea sanatoasa si frumoasa.
” Un cocktail zilnic cu colagen este unul dintre cele mai usoare, eficiente si ieftine metode de imbunatatire a modului in care arata pielea si a modului in care se simte aceasta.” a declarat vicepresedintele de vanzari al NeoCell, Darren Rude. ” Nu este nevoie pentru Botox. Doar o simpla bautura de doua ori pe zi. Multi dintre clientii nostri spun ca au vazut rezultate in doar doua saptamani” .
Colagenul este o proteina si serveste ca un zid de aparare pentru piele, cartilaj, ligamente, etc. Pe masura ce oamenii imbatranesc, corpul produce mai putin colagen exact atunci cand este mai mare nevoie de el, intrucat acesta repara pielea cu probleme din cauza expunerii in timp la soare.

Citeste si:  Cosmetice pentru un bronz sanatos

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.