fbpx

Rujul rosu

Cel mai important lucru de luat in considerare atunci cand purtati un ruj rosu este alegerea nuantei potrivite. Gasind nuanta potrivita pentru tine si purtand-o corespunzator este solutia cea mai indicata. Si tu poti sa ai buze fabuloase.

1. Ia in considerare nuanta pielii tale. Stiind daca sa alegi un rosu aprins sau un rosu cald este un pas important.
2. Acorda atentie formei buzelor. Ramy Gafni, un make-up artist cunoscut, sugereaza faptul ca forma buzelor este de asemenea importanta in selectarea rosului perfect. Daca buzele voastre sunt subtiri, nuantele mai aprinse ar fi mai potrivite, iar pentru cele cu buze carnoase nuantele mai inchise ar fi de preferat.
3.Traseaza-ti buzele cu atentie. Rosu face greseli greu de ascuns, asa ca trebuie sa aveti mare atentie atunci cand il aplicati. Trasati-va cu atentie buzele cu un creion.
4.Deschiza-ti restul fetei. Buzele rosii vor fi punctul de atractie al fetei, asa ca aveti grija ca restul fetei sa nu faca concurenta cu ele. Putin mascara si putin creion vor pastra aspectul glamour. Amintiti-va ca oamenii trebuie sa va vada pe voi, nu make-up-ul vostru.
5.Pregateste-te sa fii observata. Rujul rosu nu este pentru acelea care vor sa se piarda in multime, asa ca pregatiti-va sa fiti remarcate.

Citeste si:  Epilator
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.