Puterea proteinelor

Proteinele sunt vitale sanatatii noastre si cruciale pentru functionarea organismului. Poti sa le consideri combustibilul de care ai nevoie pentru a tine toate partile motorului sa functioneze normal si prompt. Proteinele se pot gasi intr-o gama larga de alimente. Invata cum sa alegi intelept.
Proteinele au crescut in popularitate datorita dietelor sarace in grasimi, sarace in carbohidrati si pierderea kilogramelor si trendurile de fitness, dar au fost intotdeauna indispensabile sanatatii tale. Proteinele pot fi gasite intr-o gama larga de alimente, precum carne, oua si legume. In timp ce majoritatea nu sunt categorisite ca superalimente, ele se poarta ca atare, ajutand la reconstruirea organismului, de la intarirea oaselor si muschilor si pana la imbunatatirea celulelor. Nu conteaza daca incerci sa te ingrasi sau sa slabesti, proteinele sunt o parte vitala a dietei de zi cu zi.
Proteinele se gasesc de asemenea si in hemoglobina care poarta oxigenul in sange, hormoni si enzimele care poarta un rol important in reactiile chimice ale corpului.

Citeste si:  Machiaza-te precum starul preferat!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.