Programul de slabire al lui Cheryl Cole

Considerata a fi una dintre cele mai sexi femei din lume, Cheryl Cole a dovedit de-a lungul timpului ca stie cu adevarat cum sa aiba acea silueta impecabila oricand este nevoie. Ti-ai dorit vreodata sa afli care este secretul din spatele aspectului sau frumos? Daca da, citeste mai departe pentru a descoperi ce dieta si ce exercitii fizice urmeaza pentru a se mentine supla si in forma tot timpul.
Declarata cea mai sexi femeie din lume de doua ori la rand, Cheryl Cole are o silueta de admirat care este dorita cu siguranta de multe femei. Tabloidele din intreaga lume au incercat sa descopere secretul din spatele corpului uimitor al divei, urmarindu-i fiecare miscare.
De-a lungul anilor frumoasa diva a incercat numeroase diete si exercitii fizice cu diferite grade de eficienta. Cel mai recent program de slabit, cel in functie de grupa de sange care este de asemeena tinut de modelul australian Miranda Kerr are o abordare distincta care este bazata pe o teorie interesanta.
Potrivit acelora care au creat aceasta dieta, grupa de sange poate sa fie un indicator pe care sa ne bazam, si care ne poate ajuta sa descoperim cat de bine sunt absorbiti anumiti nutrienti de organism. Cu alte cuvinte, infunctie de grupa ta de sange poti fi in stare sa digeri anumiti nutrienti mai usor in comparatie cu altii, ajutandu-te sa te simti mai energizata si sa slabesti mai usor. Se pare ca diferitele grupe de sange sunt rezultatul stilurilor de evolutie diferite si pot avea nevoie de nevoie nutritionale diferite.

Citeste si:  Aplicare corecta a rujului de buze

Dieta grupei de sange O

Persoanele care au acest tip de frupa si vor sa slabeasca ar trebui sa creeze o dieta care este bogata in proteine si saraca in carbohidrati.
Deci, in timp ce consumul de peste si carne este incurajat, trebuie sa se renunte la paste, orez si produse lactate. In acelasi timp, semintele, nucile, fructele si legumele ar trebui sa fie consumate in moderatie pentru a obtine rezultatele dorite.

Citeste si:  Frumusetea nu are varsta

Dieta grupei de sange A

Aceasta dieta pare ca incurajeaza dieta vegetariana. Trebuie tinuta o dieta saraca in grasimi.

Dieta grupei de sange B

Acele persoane care au aceasta grupa de sange se pot simti norocoase intrucat intalnesc cele mai putine restrictii alimentare. Ele sunt libere sa consume orice, insa in moderatie.
Se recomanda activitati moderate precum dans, inot sau sporturi de echipa de cateva ori pe saptamana.

Citeste si:  Top 5 diete care functioneaza

Dieta grupei de sange AB

Dieta acestei grupe combina cateva dintre recomandarile de la grupa de sange A si B. Prin urmare, persoanele care au aceasta grupa trebuie sa urmeze in mare parte un stil vegetarian, incluzand carne, produse lactate si grasimi ocazional. Combinarea exercitiilor fizice relaxante cu intensitate mare este cea mai buna abordare pentru acest tip de grupa.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.