Mierea este benefica pentru piele

Cu ani in urma, mierea era folosita frecvent ca un inlocuitor al zaharului, dar in ultimii 10 ani a devenit principalul ingredient in cele mai multe produse de ingrijire a pielii. In zilele noastre mierea este indelung folosita ca medicament in tratarea alergiilor, anemiei, oboselii si digestiei sarace, etc. Datorita proprietatilor sale, mierea este una dintre principalele componente in multe lotiuni si produse de machiaj.
Mierea contine glucoza, fructoza, minerale – magneziu, potasiu, calciu, clorura de sodiu, sulf, fier, cupru, zinc, vitaminele B1, B2, B5, B3.
Mierea naturala este foarte benefica pentru piele si are abilitatea ei de a atrage apa si de a o introduce in piele in profunzime. In timpul ultimor ani celor mai mari companii cosmetice si de ingriire a pielii, ele au inceput sa foloseasca mierea naturala in multe lotiuni pentru corp, creme de fata, creme anti-imbatranire si seruri, masti faciale, demachiante, geluri de dus datorita abilitatii ei de a retine si atrage crema. Multe femei prefera sa foloseasca mierea si orice alte ingrediente naturale pentru mastile facute acasa din moment ce rejuveneaza pieleaza si o curata in profunzime. Mierea este de asemenea un antiseptic natural din moment ce contine multi agenti antimicrobi care omoara bacteria insantaneu.
Prin urmare, folosirea mierii atat in consum, cat si in produse cosmetice sau in masti preparate in casa, este indicata intrucat proprietatile sale benefice au fost demonstrate si verificate indelung.

Citeste si:  Ce facem cu micile imperfectiuni ale buzelor?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.