
1. Migdale
Migdalele sunt pline de fibre, proteine si grasimi sanatoasa monosaturate. Potrivit Asociatiei Dietetice Americane, un studiu condus de Universiatea din Toronto a concluzionat faptul ca o dieta bogata in migdale reduce nivelul colesterolului cu aproximativ 29%.
2. Fasole si leguminoase
Acestea sunt extrem de importante pentru faptul ca regleaza digestia in timp ce lupta cu bolile de inima, tensiunea arteriala si obezitatea.
3. Spanacul si alte legume verzi
Spanacul impreuna cu alte legume verzi sunt pline de vitamine si minerale care lupta cu radicalii liberi si ajuta la prevenirea cancerului si a bolilor de inima.
4. Lactate
Lactatele ajuta la construirea si mentinerea oaselor puternice si asigura minerale precum calciu si fosfor.
5. Ulei de masline
Acesta previne tensiunea arteriala, bolile de inima, cancerul si obezitatea.
6. Oua
Ouale sunt recomandate ca o parte a unei diete nutritive pentru ca ele contin vitamina K si alte itamine esentiale.