fbpx

Marirea si modelarea buzelor

Introducere si tehnici utilizate in procedurile de marire si modelare a buzelor

Deci…doresti sa-ti faci o marire de buze…e perfect! Cu siguranta, ai motivele tale si adevarul este ca aceasta schimbare pe care o dorim, de fiecare data ne creste increderea in sine si ne reinventeaza.
Vestea buna vine de la dermatologia estetica, oferind multiple solutii pentru o marire sau o modelare de buze, prin utilizarea de diverse tipuri de fillere (substante pentru marirea si modelarea de buze), fie ele preparate injectabile sau implanturi, care iti vor imbunatati si consolida aspectul natural al buzelor tale.
In ce consta aceste imbunatatiri? In primul rand, ne vom referi la marirea de volum a buzelor, o preferinta a femeilor tinere, active, care pot obtine astfel un look mai senzual, mai indraznet, cu un impact social extrem de favorabil.
Apoi, ne referim la cazurile de buze foarte subtiri sau foarte mici, care scad din personalitate si pot da un aspect nepotrivit al fetei, defect foarte usor de corectat prin proceduri de modelare si marie a buzelor, cu rezultate uimitoare, indiferent de varsta.
Sa nu uitam de liniile fine si ridurile din jurul buzelor (riduri radiare si periorale, denumite si ‘’riduri de fumator’’) care apar dupa varsta de 40 ani si care pot fi corectate printr-o procedura de modelare sau marire a buzelor, evitand astfel neplacerea provocata de aparitia unor astfel de riduri atunci cand radem sau vorbim.
Un aspect important il constituie posibilitatea de a corecta unele defecte genetice ale gurii sau reconstructii ale buzelor in urma unor accidente.
Ca orice alta procedura estetica, modelarea sau marirea buzelor implica responsabilitate din partea celei care o solicita. Numai Dvs veti putea sti momentul cand sunteti pregatita pentru aceasta procedura. Din momentul in care ati ales esteticianul cu care sa realizati modelarea de buze, veti decide impreuna cu dansul ce anume va doriti si ce solutie vi se potriveste cel mai bine.
De asemenea, trebuie sa informati medicul despre eventuale alergii sau afectiuni pe care le aveti, in vederea stabilirii unui protocol de procedura adaptat organismului Dvs.
Responsabilitate inseamna si sa urmati intocmai recomandarile inainte si dupa procedura de marire si modelare a buzelor, ce este permis si ce este interzis in perioada imediat urmatoare interventiei.

Citeste si:  Blush MAC Cremeblend primavara 2011

Materiale si tehnici utilizate in marirea si modelarea de buze

La sfârşitul anilor 1990, odata cu popularitatea imensa a conceptului de întinerire estetica şi creşterea concomitentă a procedurilor dermato-cosmetice la nivel mondial, mai multe substanţe, împreună cu materialele biocompatibile frecvent utilizate în alte aplicaţii medicale de ani, au devenit disponibile pentru a fi utilizate în corectarea defectelor de buze, precum subţierea sau deformarea, conferindu-le volum si forme atractive.
Tehnicile utilizate pentru marirea si modelarea de buze consta in majoritatea lor din tehnici de injectare, la diferite niveluri in tesut si pe anumite directii. Mai exista si tehnicile de introducere a implanturilor permanente in buze.
In ceea ce priveste gama de substante utilizate, vom enumera cele mai importante fillere utilizate in Europa si in mod special in Romania, si desigur si in centrele Derma Estetique:

Acidul hialuronic, cunoscut sub diverse denumiri ale producatorilor (Restylane, Princess, Juvederm, Teosial, etc) este la ora actuala cel mai utilizat filler in scopul maririi si modelarii buzelor.

Radiesse, este o suspensie de hidroxiapatita de calciu (compozitia osului) intr-un gel. Este o substanta foarte sigura pentru organism si a fost utilizata de ani in diverse domenii medicale pentru reconstructii ale unor structuri deteriorate (ginecologie, ORL, stomatologie). Se utilizeaza cu succes si in dermatologia si chirurgia estetica, in special pentru corectarea santurilor nasolabiale si marirea sau modelarea buzelor.

Citeste si:  Noi parfumuri recomandate pentru aceasta primavara

Silicon lichid, confera un volum si o forma a buzelor un timp mai indelungat (intre 3 si 5 ani). Siliconul se injecteaza in 3 sedinte succesive, iar costurile sunt ceva mai ridicate decat procedurile de injectare de acid hialuronic sau hidroxiapatita de calciu.

Colagenul, extras de la bovine si prelucrat, necesita un test de alergie in prealabil, pentru fiecare persoana in parte, pentru a putea fi introdus in tesuturile umane.
Exista si fillere obtinute prin prelucrarea unor mostre de piele recoltate de la pacient ( un fel de colagen propriu) sau grasime proprie provenita din liposuctie sau excizie de la pacient, prelucrate in laborator prin tehnici specifice, insa sunt mai rar utilizate in tara noastra. De asemenea, tot rar utilizate, sunt implanturile din gore-tex pentru uz medical.

Daca doriti detalii si informatii suplimentare despre maririle de buze sau alte proceduri dermato-etstetice, cum ar fi epilarea definitiva IPL, injectiile cu botox, corectarea ridurilor, mezoterapie sau peeling chimic, specialistii centrelor Derma Estetique va stau la dispozitie la site-urile de mai jos:
www.dermaestetique.ro
www.iplepilaredefinitiva.ro
www.marirebuze.com

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.