Marirea buzelor

Ce este marirea buzelor

Marirea buzelor este o procedura cosmetica creata pentru femeile care isi doresc buzele mai pline, mai bine conturate si pot reduce de asemenea liniile fine din jurul gurii. Marirea buzelor poate sa fie executata prin injectarea de acid hialuronic, prin introducerea de implanturi sau alte tehnici chirurgicale. Aceasta nu este doar o procedura de infrumusetare, ci si o procedura anti-imbatranire, din moment ce buzele mai subtiri permit aparitia ridurilor mai profunde.

Cele mai bune candidate pentru marirea buzelor sunt nefumatoarele, care sunt in general sanatoase si care au o privire de ansamblu pozitiva si asteptari realiste in legatura cu aceasta procedura. Acele persoane cu buzele foarte subtiri, linii fine in jurul gurii, sau asimetria buzelor pot beneficia de marirea buzelor.
Cu anumite materiale, chirurgul poate cere un test de alergie a pielii inainte de efectuarea acestei proceduri. Pacientii care prezinta o reactie la testul pielii, acele persoane cu istorii alergice serioase nu ar trebui sa fie supusi unei asemenea interventii. Mai mult, aceasta procedura va fi amanata daca exista o infectie activa sau alte probleme inflamatorii ale pielii. La fel cum se intampla si in cazul altor interventii chirurgicale, ar trebui sa iti instiintezi chirurgul in legatura cu orice medicamente sau suplimente herbale pe care le iei.

Citeste si:  Un ten luminos

Ingrijire post-operatorie

Chiar si la procedurile de marire a buzelor, inciziile sunt de obicei mici se vindeca repede. Prin urmare, nu se necesita nici o ingrijire a ranii. Majoritatea pacientilor gasesc necesara aplicarea cubuletelor de gheata pentru a evita invinetirea si umflarea.
Dupa efectuarea acestei proceduri se pot efectua treburile zilnice fara probleme.

Riscurile si complicatiile

Citeste si:  Greseli esentiale la micul-dejun

Riscurile si posibilele complicatii includ: sangerarea, asimetria, miscarea implantului si reactii alergice care presupun inrosirea, umflarea si mancarimi. Pentru propria ta siguranta, aceasta procedura trebuie sa fie facuta doar de un profesionist.

Costuri:

Costul mediu total pentru marirea buzelor este intre 300 si 1 000 de euro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.