Manichiura frantuzeasca

Manichiura frantuzeasca este considerata de cele mai multe ori a fi cel mai elegant lucru pe care il poti faci unghiilor tale, din moment ce combina finisajul perfect cu un look natural care pare fin si stilat. Daca te duci la un interviu pentru un job sau doar vrei sa ai maini perfecte cu care sa te mandresti sau vrei sa iti pui in valoare in nou inel, manichiura frantuzeasca este ideala. Manichiura frantuzeasca poate fi facuta cu usurinta si acasa cu ceva rabdare si instrumentele necesare.
Orice manichiura incepe cu indepartarea pielitelor moarte de pe maini, curatarea unghiilor si ingrijirea cuticulelor. Pentru o manichiura frantuzeasca clasica unghiile tale nu ar trebui sa fie extrem de lungi, dar ar trebui sa aibe o forma frumoasa.
Daca optezi sa iti faci manichiura frantuzeasca acasa, ai doua variante. Fie o faci tu cap coada, fie apelezi la kit-urile de manichiura care se gasesc in comert. Ele vin cu diferite design-uri, culori, idei, instructiuni si toate produsele necesare manichiurii sau pedichiurii frantuzesti. Totul depinde de bugetul de care dispui, de dorintele tale si de capacitatile tale de a realiza totul de una singura.
Daca consideri ca rezultatul final nu va fi unul pe gustul tau, atunci poti apela fara probleme la o cosmeticiana, care este specialista in asa ceva. Ceea ce-i drept insa este faptul ca vei cheltui un pic mai mult decat daca alegi varianta aceea cu facutul manichiurii acasa.

Citeste si:  Cadouri, cadouri si iar cadouri!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.