Mananca pentru a fi frumoasa

Aceasta dieta este o dieta special creata pentru a oferi femeilor frumusetea dupa care tind.
David Wolfe, creatorul acestui regim alimentar, a intocmit cateva recomandari care, dupa parerea sa vor curata si vor detoxifia organismul, facandu-ne mai frumoase si cu o silueta de invidiat.
Ideea lui Wolfe despre frumusete este aceea ca implica reintinerirea la cel mai adanc nivel. El este de parere ca adevarata sanatate si frumusete au mare legatura cu constientizarea lor si cresterea poftei de viata. Atunci cand aceasta stare de bine se va instala, vei gasi in tine echilibrul de a manca sanatos si de a profita de avantajele pe care ti le ofera activitatea fizica.
Potrivit lui Wolfe, cresterea consumului de alimente crude sporeste frumusetea. Wolfe este de parere ca acest consum sporit de alimente crude creste alcalinitatea corpului.
O dieta de acest gen reduce de asemenea si consumul de componente daunatoare organismului nostru precum radicalii liberi care se regasesc in cantitati mari in dietele standard.
David crede de asemenea ca frumusetea depinde de mineralizare si explica clar rolul pe care anumite minerale il au asupra sanatatii si frumusetii. Minerale specifice precum sulf, zinc si fier sunt scoase in evidenta si toate persoanele ar trebuie sa consume alimente care au in concentratia lor astfel de nutrienti.
De exemplu, sulful este o componenta a tesutului conducator si a colagenului. Alimentele bogate in sulf pot creste elasticitatea si flexibilitatea tesuturilor, care vor imbunatati aspectul pielii. Alimentele care sunt bogate in sulf includ usturoiul, varza, semintele de dovleac.
Exista anumite ” alimente ale frumusetii” care contin componente nutritionale ce joaca un rol important in promovarea sanatatii optime si a frumusetii.
Suplimentele sunt si ele recomandate in aceasta dieta.
Alimente recomandate:
– Nuca de cocos, castravete, seminte de dovleac, masline si ulei de masline, papaya, usturoi, varza.
Exercitiile fizice si miscarea nu sunt excluse nici din aceasta dieta.

Citeste si:  Aranjarea parului in functie de lungimea lui

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.