Makeup tips by Victoria’s Secret (video)

Toata lumea a auzit de Victoria’s Secret si toata lumea a auzit de ” ingerii” de acolo. Top-modelele de la Victoria’s Secret sunt poate cele mai cunoscute si mai frumoase femei din lume. Acestea apar tot timpul pe podium frumoase, stralucitoare, si radiind pur si simplu. Machiajul lor este unul impecabil, care le pune in evidenta trasaturile. Prin urmare, in tutorialul de astazi va prezentam modalitatea in care poate sa fie realizata acest tip de machiaj.
Cea care machiaza celebrele fotomodele este Charlotte Tilbury, cea care astazi ne va prezenta un tip de machiaj. Ea va va transmite cateva secrete ale acestor tipuri de machiaje superbe realizate pentru podiumurile de moda si celebrele show-uri Victoria’s Secret, pentru a putea sa efectuati si voi unul asemanator.
Exista patru pasi ale unui astfel de machiaj:
– O piele superba, stralucitoare
– Conturarea obrajilor care da o forma minunata fetei
– Conturarea ochilor pentru crearea unei priviri impecabile si patrunzatoare
– Si,in cele din urma, accentuarea buzelor.
Primul pas, dupa cum am mai spus este aplicarea fondului de ten, concealer-ului si, bineinteles, hidratarea in prealabil a pielii. Se acopera cearcanele.
Dupa ce tenul arata impecabil se trece la machiajul ochilor. Se contureaza ochii si arcada, urmandu-se linia ochilor si linia arcadei.
Se aplica tusul si apoi rimelul.
Se aplica blush-ul conturandu-se bine fata.
Se foloseste un creion pentru conturarea buzelor, dupa care se aplica rujul, folosindu-se o pensula.
Efectuarea machiajului necesita putina rabdare, intrucat dureaza ceva, insa rezultatul este minunat.

Citeste si:  Ce trebuie sa stii despre exfoliere

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.