Make up a la Angelina Jolie

Nu numai ca o adoram pe Angelina si ne place sa ne imbracam ca ea.. am vrea daca s-ar putea sa avem tenul ei impecabil, ochii mari, expresivi, precum si buzele ei senzuale.
Pe cat de frumoasa este, pe atat de simplu si naturala se poarta, in majoritatea cazurilor, indiferent ca iese cu micutii la joaca sau merge la o decernare de premii Oscar.
Angelina are grija sa arate intotdeauna bine si sa fie admirata din cap pana in picioare. Daca in privinta stilului si a hainelor am mai vorbit in articolele anterioare, in privinta machiajului nu avem foarte multe de spus, decat ca aceasta acorda o deosebita atentie ingrijirii faciale, mai presus decat a machiajului propriu-zis.
Angelina foloseste numai produse profesionale pentru a se demachia si pentru a-si pregati tenul pentru momentele cand iese afara din casa. Cele mai bune creme si lotiuni hidratante, pe baza de alge marine, precum si de aloe vera se numara printre fardurile si cosmeticele Angelinei.
Aceasta a declarat intr-un interviu recent, ca adora sa-si spele fata cu apa de trandafiri, pentru ca aceasta ii da delicatete si un miros extraordinar de senzual.
Angelina marturiseste faptul ca atunci cand iese din casa, are intotdeauna grija sa-si dea cu putin rimel sau blush. Nu este adepta si fana fondului de ten, evitand sa-l foloseasca in viata de zi cu zi. Daca ar fi avut probleme cu tenul, Angelina recunoaste ca poate si ea ar fi apelat la trucul fondului de ten, dar cum in cazul ei nu este necesar, il evita pe cat poate. Mai putin pe platourile de filmare, unde este nevoita sa se lase pe mainile make-up artistilor.
Avand in vedere ca are niste ochi superbi, Angelina are grija sa-i evidentieze folosind rimel si uneori tusul, cu care isi traseaza o linie fina si o codita simpatica si seducatoare la coltul pleoapei. Nu poarta lentile si nici nu-si sfatuieste fanele sa poarte, doar pentru a avea ochii de alta culoare.
Angelina adora rujurile simple, in nuante nude, care sa nu-i evidentieze si mai mult buzele, cu care, in copilarie, recunoaste ca se simtea complexata, deoarece toti colegii si colege de scoala radeau, spunand ca are o gura mare.

Citeste si:  O dieta dupa care nu te mai ingrasi: Portfolio

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.