Lotiuni autobronzante

Daca mergi la plaja alba ca laptele, ai impresia ca toata lumea se uita lung la tine. Asa ca pacaleste-i pe cei din jur cu ajutorul autobronzantelor pentru corp.
Care sunt:
Creme, emulsii, spray si servetele, atunci cand vrei sa-ti iei un autobronzant, singura problema pe care o poti avea este dificultatea de a alege.
Cum sa le folosesti:
Inainte de a aplica autobronzantul ales, fa-ti un scrub lejer, astfel incat sa elimini toate celulele moarte aflate pe suprafata pielii. Atsfel iti vei asigura un rezultat mai de durata pentru ca autobronzantele actioneaza oxidand si, prin urmare, inchizand la culoare straturile superficiale ale pielii. Imediat dupa scrub, aplica-ti pe tot corpul o lotiune hidratanta. Asteapta 10 minute, timpul necesar pentru ca aceata sa fie bine absorbita, si abia apoi da-te cu produsul autobronzant. Daca e vorba de fata, incepe mereu din centrul obrazului si intinde din centrul obrazului si intinde catre portiunea din jurul ochilor, urechi si barbie. Apoi treci la frunte, avand grija sa nu dai si la radacina firului de par (mai ales daca esti blonda) pentru ca poate capata acea nuanta galben-maronie. Iar pentru a mentine culoarea obtinuta, hidrateaza-ti pielea din plin. Si reaplica autobronzantul o data pe saptamana. In privinta aplicarii pe corp, trebuie sa tii cont de faptul ca e bine sa aplici aceeasi cantitate de autobronzant pe fiecare parte a corpului. Ordinea aplicarii este de jos in sus, respectiv picioare, trunchi, maini. Insa, inainte, pentru a obtine un bronz si fara imperfectiuni trebuie sa urmezi patru etape: epilare, exfoliere, hidratare si, abia apoi, aplicarea autobronzantului.

Citeste si:  test

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.