Lapte de magarita?!

baie cu lapte de magarita

Printre ritualurile de infrumusetare ale Cleopatrei se numarau si baile in lapte proaspat de magarita. Se pare ca aceste bai ii hidratau pielea frumoasei regine si ii intinereau tenul, ajutand-o sa scape de riduri si de semne.
Pe langa efectele de hidratare, laptele de magarita era foarte bun pe post de demachiant, avand in vedere ca pe vremea aceea nu existau solutii si lotiuni care sa ajute la curatarea susbtantelor folosite la machiaj.
Laptele de magarita se pare ca ii deschidea la culoare tenul frumoasei regine, lasandu-l catifelat, extrem de delicat si curat.
De asemenea, din punct de vedere medical, laptele de magarita este bun pentru tratarea diverselor infectii de la nivelul gurii, este considerat antidotul multor otravuri si este nemaipomenit pentru a atenua starile de oboseala si atacurile de panica. Este bun in calmarea problemelor respiratorii, a astmului, precum si a corzilor vocale.
Multi artisti apeleaza la acest lapte, inainte de sustinerea unui concert sau a orelor de canto. Cleopatra stia care sunt beneficiile acestui lapte, de aceea il consuma si folosea zilnic, in baile sale de lapte sau in alimentatia de pe parcursul zilei.

Citeste si:  Make up trend – eyelinerul colorat
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.