Ingrijirea pielii

Ingrijirea pielii si frumusetea merg mana in mana. Ingrijirea pielii este un factor important in mentinerea unei infatisari sanatoase per ansamblu. Exista cateva sfaturi de frumusete practice si sfaturi de ingrijire a pielii care, atunci cand sunt urmate, pot ajuta la transformarea unei pieli terne intr-una stralucitoare, asa cum ar trebui. Exista multe tehnici si produse internationale disponibile pe piata care ajuta la ingrijirea pielii si alegerea este una pur personala.
Curatarea pielii este ceva ce trebuie facut pentru a pastra pielea sanatoasa si pentru a-i da posibilitatea sa respire pastrand porii deschisi si liberi de murdarie si ulei. Principalul sfat in curatarea pielii este sa te tii de rutina zilnica de ingrijire a pielii. Ar trebui sa iti cureti pielea cel putin o data pe zi folosind un demachiant delicat. Demachierea fetei inainte de culcare este prioritate.
Evita sa fumezi
Fumul de tigare afecteaza pielea. Evitarea fumatului si pozitionarea ta in zone in care nu se fumeaza este esentiala.
Protectia de razele soarelui
Soarele si razele sale asigura vitamine esentiale precum vitamina D, dar soarele in sine are raze care au efecte negative asupra pielii. Prin urmare, cel mai indicat este sa ne pastram pielea expusa protejata.

Citeste si:  Interesant: Cizma 4 in 1
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.