Indepartare gene false

Sa ai gene lungi si subtiri este visul oricarei femei. Genele mai lungi accentueaza ochii, facandu-i sa para mai patrunzatori. Totusi, nu toate femeile sunt binecuvantate cu gene lungi naturale. Aplicarea genelor false iti permite sa creezi acest aspect pe care ti-l doresti. Aplicarea lor este usoara, dar indepartarea lor poate fi o provocare. Daca nu esti atenta atunci cand le indepartezi, poti ajunge sa iti smulgi si propriile tale gene. Daca le indepartezi in mod corespunzator, le vei putea folosi din nou.
1. Uda varful unui betisor de ureche cu demachiant pentru ochi. Daca nu ai demachiant pentru ochi, poti sa folosesti si un demachiant obisnuit. Nu il uda totusi prea mult.
2. Uda cu acel betigas genele. Poti sa lasi solutia sa actioneze cateva secunde sau pana cand lipiciul incepe sa se inmoie. Incheie ochii cand faci acest procedeu pentru a evita ca solutia sa iti intre in ochi.
3. Trage usor genele false din capatul exterior catre cel interior. Ar trebui sa poti sa fii in stare sa le dezlipesti usor. Daca simti ca te doare cand faci asta, mai adauga putina solutie si las-o sa se absoarba pentru inca 3-5 secunde. Nu smulge genele.
4. Repeta pasii pentru ambii ochi, folosind un betisor de ureche curat.
5. Spalate pe fata indepartand lipiciul care a mai ramas.

Citeste si:  Cum sa aplici in fiecare zi un machiaj profesional (video)
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.