Geluri pentru ochi

Gelurile pentru ochi trateaza o multime de probleme. Unele geluri care contin retinol au ca tinta ridurile din jurul ochilor. Alte geluri care contin Vitamina C si K au ca tinta cearcanele. Exista si beneficii pentru folosirea gelului zilnic si rezultatele for incepe sa fie vizibile in 6-8 saptamani.
Gelurile care au ca tinta atenuarea ridurilor din jurul ochilor contin o concentratie mare de vitamina A si retinol.
Unele geluri de ochi ajuta la reducerea pungilor de sub ochi. Aceste geluri contin vitamina C, K si E, care ajuta la pielea din jurul ochilor.
Gelurile pentru ochi sunt o parte a regimului anti-imbatranire pentru multe femei. In timpul imbatranirii, pielea de sub ochi incepe sa se subtieze din cauza razelor ultraviolete, din cauza lipsei de somn si oboselii. Gelurile pentru ochi pentru incetini gradat procesul de imbatranire din jurul ochilor.
O greseala comuna pe care multe femei o fac atunci cand aplica aceste geluri este ca folosesc produsul prea mult. Acest lucru poate conduce la iritatie in jurul ochilor, inclusiv la roseata. Este cel mai bine sa incepeti cu o picatura mica de gel pe care sa o intindeti foarte bine.
Desi femeile sunt nerabdatoare pentru a stopa efectele imbatranirii, este mai bine sa amanam folosirea gelurilor pana cand semne minore sunt vizibile. Folosirea prematura a gelurilor pentru ochi este o greseala comuna pe care o fac femeile tinere.

Citeste si:  10 sfaturi de frumusete pentru vara

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.