Fond de ten pentru pori mariti

Persoanele care au porii mari intampina deseori probleme in gasirea fondului de ten care sa se potriveasca cu textura pielii lor. Fondul de ten respectiv nu trebuie sa incarce porii, pentru ca ii va face sa para si mai mari decat sunt in realiatate. Din fericire, exista anumite optiuni care ajuta intr-adevar la crearea unui aspect neted chiar si persoanelor cu porii mariti. Orice tip de fond de ten ai alege, asigura-te ca gasesti o formula care nu contine ulei pentru ca uleiul este principala cauza in incarcarea porilor.
Fondul de ten mineral este facut din minerale naturala din pamant. Ingredientele tipice includ oxidul de zin, oxidul de fiet si fondul de ten se gaseste de cele mai multe ori sub forma pudra. Pentru ca mineralele naturale sunt folosite in crearea acestui tip de fond de ten, el nu contine miros.
Fondul de ten crema este o alta optiune pentru persoanele cu pori mariti. Acesta vine in mod normal in forma solida si compacta si este aplicat cu pensulta. Acest tip de fond de ten face o treaba buna in astuparea porilor decat un fond de ten marit.
Fondul de ten lichid functioneaza de asemenea foarte bine, intrucat textura lor este usoara si acopera foarte bine, asa ca nu se depoziteaza in pori si nu ii maresc.

Citeste si:  Metode de albit dintii si riscurile lor
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.