Folosirea unei pensule de fond de ten (video)

In tutorialul de astazi va prezentam modalitatea in care puteti folosi o pensula din fibra optica pentru aplicarea fondului de ten.
Aceste pensule sunt excelente pentru aplicarea fondului de ten, intrucat asigura acoperirea totala si uniforma pe fata si gat.
Exista diferite tipuri de pensule, de diferite lungimi.
Spuneam ca sunt excelente, insa exista si cateva probleme cu ele.
Vom incepe insa sa discutam despre avantajele pe care ele ni le ofera.
Fondul de ten se aplica cu aceasta pensula in miscari circulare mici si ne poate asigura un look impecabil, pentru ca aplica fondul de ten foarte bine si frumos.
Daca aveti ten normal sau uleios, aceasta pensula va functiona foarte, foarte bine pentru tine si vei arata incredibil.
Exista o problema cu tenul combinat. Miscarile circulare pot crea microexfolierea pielii. Asta inseamna ca ridica pielea si machiajul poate arata foarte urat, ceea ce nu este bine. Tocmai de aceea nu se recomanda pentru tipurile de ten combinat sau uscat. Se poate folosi totusi, daca se aplica un tonifiant pe fata, apoi crema, si apoi iar tonifiant, apoi se aplica fondul de ten folosindu-se pensula, si arata bine in aceasta situatie. Se necesita totusi alte produse, pe care s-ar putea sa nu le ai, fie din motive financiare, fie din alte motive. Trebuie sa intelegem ca aceste pensule nu merg, nu functioneaza la toata lumea, la toate tipurile de ten. Trebuie sa accepti asta si singurul lucru pe care poti sa il faci este sa te intorci la baza, ceea ce este cel mai bine pentru anumite persoane.
In general, aceste pensule sunt extrem de bune, dar exista intotdeauna probleme cu cele care nu sunt de calitate.

Citeste si:  Tunsorile anului 2010

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.