Exercitii de toamna

Gasirea timpului si motivatiei pentru a face exercitii poate sa fie o provocare, dar vremea de afara, vremea de toamna poate sa faca sa merite efortul. Exista cateva avantaje de a face exercitii in acest sezon. In primul rand, nu vei transpira la fel de mult, din moment ce este mai racoare afara, ceea ce este un lucru convenient pentru tine daca ai timp doar sa faci o plimbare rapida inainte de o intalnire de afaceri. In al doilea rand, peisajul este minunat: plin de frunze care cad, o paleta de culori minunata – ceea ce te ajuta sa iti pastrezi mintea ocupata in timp ce arzi ceva calorii si scapi de kilogramele in plus. Citeste mai departe pentru a vede acum sa faci exercitii toamna.
1. Mergi pe jos, pe role sau cu bicicleta in parc atunci cand frunzele copacilor incep sa cada. Din moment ce vremea este mai rece, poti sa faci exercitii inainte, dupa sau in drumul tau spre munca. Pastreaza ceva haine in plus in masina, daca iti faci griji in legatura cu transpiratia, dar cu siguranta nu se va intampla asta daca mergi relaxat.
2. Viziteaza gradina zoologica cu prietenii si cu familia. Animalele devin mai active in timpul toamnei si vei face ceva miscare pe masura ce mergi. Anumite gradini zoologice au ceva terenuri naturale, cu dealuri.
3. Ia-ti prietenii sau familia si participa la un sport precum tenis o data pe saptamana.
4. Fa-ti cumparaturile in mall, acolo unde ai mult de mers pe jos.
5. Curata, organizeaza si decoreaza-ti casa pentru toamna. Ridicarea mobilei si mersul pe jos iti vor tonifia muschii. In plus, casa ta va fi mai prezentabila si curata pentru toamna, atunci cand vine timpul ” hibernarii”.

Citeste si:  Piele mai tanara si mai curata
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.