Exercitii aerobice

Imagineaza-ti ca faci exercitii fizice. Lucrezi pana transpiri, respiri greu, inima iti bate cu putere, sangele iti curge prin vene cu mai multa putere pentru a transmite oxigen muschilor tai si te sustin in activitate pentru mai multe minute. Acestea sunt exercitiile fizice; orice activitate pe care o sustii mai mult de cateva minute in timp ce inima, plamanii si muschii lucreaza din greu. In acest articol, vom discuta de mecanismele exercitiile de aerobic. Transportul de oxigen si consumarea, rolul inimii si muschilor; beneficiile dovedite ale exercitiilor de aerobic, etc.
Totul incepe cu respiratia. Apoi inima incepe sa bata cu putere. Inima are nevoie de mai mult oxigen, si plamanii ii asigura acest necesar. Odata ce inima primeste ceea ce are nevoie, pompeaza sangele, oxigenul si alti nutrienti in ventricul si in intreg sistemul circulator catre toate organele si muschii.
Tot acel oxigen din sange este important.
Trebuie sa mentionam ca grasimile si carbohidratii sunt combustibilul pe care muschii nostri il arde.
Dansul, inotul, exercitiile aerobice, mersul pe bicicleta, mersul pe jos, si orice alte activitati care inseamna depunerea de efort sunt exercitii fizice daca sunt executate la intensitate maxima.
Exista multe dovezi conform carora exercitiile aerobice sunt extrem de benefice pentru imbunatatirea sanatatii noastre.
Nu ezita sa faci si tu exercitii fizice, exercitii aerobice, ori de cate ori ai ocazia, intrucat vei fi mult mai sanatoasa si vei arata mult mai bine.

Citeste si:  Alimente pentru frumusete

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.