Epilare cu laser

Parul nedorit este o problema atat pentru femei, cat si pentru barbati. Desi se stie ca femeile au cautat intotdeauna ajutorul profesionistilor pentru indepartarea parului, in secolul XXI tot mai multi barbati cauta astfel de servicii. Metoda actuala pentru indepartarea parului, preferata atat de femei, cat si de barbati, este depilarea cu laser.

Exista o multime de avantaje pe care depilarea cu laser le ofera, fata de celelalte metode obisnuite de indepartare a parului nedorit. Singurul inconvenient semnificativ in depilarea cu laser, ar putea fi preturile ridicate care sunt asociate cu aceasta procedura. In orice caz, pe masura ce tehnologia a avansat, preturile au inceput si ele sa scada cu timpul.

Avantajul cel mai semnificativ la depilarea cu laser este ca pentru majoritatea clientilor un singur tratament este de ajuns. Odata ce o persoana se supune la acest procedeu, parul nedorit este de obicei indepartat definitiv. Doar in cateva cazuri izolate s-a intamplat ca acea persoana sa se intoarca sa continue tratamentul. Cu progresele din ultimul deceniu, facute in tehnologia cu laser, repetarea tratamentelor devine din ce in ce mai rara.

Citeste si:  Diferite machiaje (video)

Faptul ca parul nedorit poate fi indepartat definitiv cu ajutorul depilarii cu laser, contrasteaza puternic cu celelalte metode. De exemplu, depilarea cu ceara continua sa fie folosita de un numar considerabil de femei si de barbati care doresc sa indeparteze parul nedorit. Pentru multi, aceast proces are loc cel putin o data pe luna, daca nu si mai frecvent.

Un alt avantaj al depilarii cu laser este ca nu provoaca nici un fel de durere. In unele cazuri, se poate ca persoana respectiva sa capete unele iritatii imediat dupa depilare. Bineinteles, va exista o usoara roseata, temporara, a pielii. Oricum, procedeul in sine este lipsit de orice durere.

Citeste si:  Frumusetea tenului

Poti compara procedeul lipsit de durere al indepartarii parului nedorit cu ajutorul laserului, cu depilarea cu ceara. In functie de care parte a corpului este data cu ceara, acest proces poate fi teribil de dureros. Alte metode de indepartare a parului nedorit, precum rasul cu lama, pot irita pielea pentru o perioada semnificativa de timp. Eczemele sau petele pe piele pot fi urmarile rasului in anumite parti ale corpului.

Depilarea cu laser este deasemenea o metoda convenabila, care te ajuta sa economisesti timp. Dupa cum am mentionat mai sus, de cele mai multe ori un singur tratament este suficient pentru o depilare definitiva. Desi o singura sedinta cu laser dureaza mai mult decat un tratament cu ceara, cand totul se va fi terminat, vei realiza ca ai castigat mult mai mult timp. Nu va mai fi nevoie sa te programezi periodic la cosmetica sau sa-ti intrerupi programul si asa destul de incarcat, pentru a te ocupa de parul nedorit.

Citeste si:  Remedii pentru matreata

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la depilarea cu laser, fiind cea mai demna de incredere, mai convenabila si mai rezonabila alternativa in ceea ce priveste pretul, pentru indepartarea parului nedorit. Intr-adevar, majoritatea expertilor in acest domeniu al cosmeticii precum si in alte sevicii asemanatoare, sunt de parere ca foarte curand, depilarea cu laser va fi metoda principala cu ajutorul careia, atat femeile cat si barbatii, vor indeparta permanent parul nedorit.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.