Dieta Montignac – dieta lui Kylie Minogue

Dieta Montignac este o dieta care a fost tinuta de-a lungul timpului si de Kylie Minoque.
Aceasta dieta se bazeaza pe o teorie conform careia alimentele trebuie consumate intr-o anumita ordine pentru a maximiza capacitatea digestiva si pentru a evita ca nivelul zaharului din sange sa creasca si sa duca la luarea in greutate.
Carbohidratii nu sunt interzisi, dar trebuie sa fie consumati separat de proteine. Asa ca un pranz, o masa, poate sa contina carne si salata, sau paste si salata, dar nu carne si paste impreuna. Asta inseamna ca poti sa mananci carbohidrati fara probleme, dar la mese separate. Ceea ce este important, totusi, este calitatea carbohidratilor. Alimentele procesate sau zaharul sunt interzise categoric. Esti incurajata sa mananci multe legume. Fructele se consuma separat de alte alimente.
Exista doua faze ale acestui plan. Stagiul de slabire si faza de mentinere.
Marele avantaj al acestei diete este faptul ca a fost creata de un francez care isi iubeste mancarea si nu este deloc greu de urmat.
Trebuie sa inveti regulile si sa le adaptezi stilului tau de viata. Functioneaza mai bine pentru persoanele care isi doresc sa gateasca decat pentru cele care prefera mancarea de tip junk food.
Pentru ca fructele sunt consumate separat de alte alimente exista un risc ca ele sa fie uitate, ceea ce reduce consumul de antioxidanti, un lucru deloc benefic pentru organismul uman.
Profesionistii sunt de parere ca aceasta este o versiune mai sensibila a multor diete care combina alimentele. Pentru ca exista un ghid atat de bun in legatura cu aceasta dieta, urmata corespunzator nu exista nici un motiv pentru cineva sa aiba deficiente nutritionale.
Slabirea are loc probabil datorita satietatii care conduce la consumul scazut de calorii, decat o balanta magica de proteine versus carbohidrati.
Ca orice alta dieta, aceasta trebuie sa fie tinuta dupa ce se consulta un medic specialist, si dupa ce se efectueaza anumite analize de specialitate, pentru a se observa starea de sanatate.

Citeste si:  Cum se realizeaza un machiaj de seara in stilul lui Marilyn Monroe
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.