Detoxifiere pentru femei

Detoxifierea pentru voi a fost creata de Natalia Rose, un nutritionist clinic, care este cel mai cunoscut autor a Dietei de Detoxifiere cu Alimente Crude. Ea pretinde ca programul sau va permite femeilor sa atinga un corp frumos si radiant in doar patru saptamani.
Rose pretinde ca o femeie moderna are un ” sistem care a fost serios compromis de stilul de viata actual”. Acest stil a intrerupt echilibrul pana in punctul in care o abordare specifica pentru detoxifiere este necesara.
Ea este de parere ca planul sau a fost formulat in mod unic pentru a se adresa nevoilor femeilor si este diferit de alte abordari care sunt cunoscute in alimentele crude si miscarile de detoxifiere.
Conceptul de baza al planului este sa normalizezi dezechilibrul de drojdie si bacterii crescand consumul de alimente alcanizate. Multe alimente care sunt comune in alte alimente crude si diete de detoxifiere precum fructe, nuci sau miere trebuie sa fie limitat pentru ca au puterea de a duce la balonare.
Programul implica trei pasi:
1. Se reduce consumul de zahar din dieta, evitandu-se alimentele care sunt greu de digerat.
2. Pentru a-ti fi mai usor sa te tii de acest program ai nevoie sa pui in aplicare un plan. Trebuie sa iei in considerare lucruri precum cumparaturi, pregatirea mancarii, gustarile potrivite.
3. Pasul trei implica crearea unei rutine zilnice care vor fi usor de transformat intr-un stil de viata.
Exista doua optiuni cu programul principal: una care este mai intensiva si o alta care include un grad mai mare de flexibilitate. Cu ambele optiuni femeilor le este permis sa consume cate o gustare dulce precum ciocolata neagra, daca doresc.
Rose sfatuieste de asemenea sa se consume mai multe alimente crude, incluzand fructele, legumele crude si sucurile proaspete. Totusi, planul sau permite de asemenea introducerea de mancaruri gatite si produse de origine animala.
Rose spune ca alimentele care sunt incluse in plan, precum pestele, branza de capra, pot sa nu fie alimente pure. Totusi, este ok si chiar necesar pentru ca in lumea zilelor noastre avem nevoie de aceste alimente pentru a detoxifia in mod inteligent.

Citeste si:  3 sugestii simple si rapide de a-ti aranja parul!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.