Deodorante bio

Deodorantele bio sunt acele deodorante care contin cel putin 95% ingrediente naturale sau de origine naturala, fie ca este vegetala, minerala sau marina.
Deodorantele bio au la baza uleiuri esentiale, care confera o senzatie de prospetime, dar si un parfum delicat in acelasi timp. Ele mai au in compozitie si ingrediente care neutralizeaza bacteriile inainte ca ele sa se degradeze si sa produca acele mirosuri neplacute.
Eficienta lor este destul de mare. Totusi, ele sunt destinate in special persoanelor care transpira putin, sau, in limite normale. Motivul este acela ca ele nu blocheaza fluxul de transpiratie si nici nu usuca pielea, asa cum o fac deodorantele obisnuite, care absorb sudoarea asemenea unui burete.
Multa lume nu stie sa faca diferenta nici acum dintre un deodorant si un antiperspirant, fie el bio sau nu. Acestea sunt doua lucruri total diferite. In timp ce deodorantele neutralizeaza mirosul, antiperspirantele blocheaza porii si inhiba formarea transpiratiei. Secretul deodorantelor consta de obicei in aloe vera, uleiul de lavanda sau de caisa. Acestea sunt doar cateva dintre ingredientele „minune”folosite in cosmetica bio.
Conform unui studiu efectuat anul acesta de o mare companie, s-a scos la iveala faptul ca romancele se dau de 5 ori mai rar cu deodorant decat o fac englezoaicele. Trist, dar adevarat.
In cazul in care nu aveti un deodorant la indemana, o solutie de urgenta ar fi aceea ca trebuie sa pulverizati pe o bucata de panza uscata si sa tamponati usor zona subratului.

Citeste si:  Un bronz sanatos !

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.