Demachiere piele uscata

Demachierea joaca un rol foarte important in ingrijirea pielii. Multi oameni nu sunt constienti de modul in care trebuie sa isi ingrijieasca pielea un functie de tipul de piele. Pielea uscata poate sa fie foarte dificil de demachiat si de curatat pentru ca desi este necesar sa scapi de uleiurile de pe fata, acest tip de piele retine mai putina crema decat alte tipuri de piele. Exista mai multe moduri in care poti sa previi pielea uscata din a deveni deshidratata in timpul procesului de curatare.
1. Alege demachiantul potrivit pentru pielea uscata. Este mai bine sa optezi pentru un demachiant care este mai delicat in textura. Demachiantele care sunt fara uleiuri au tendinta sa fie cea mai buna optiune pentru majoritatea tipurilor de piele, dar pielea uscata poate sa beneficieze de uleiuri.
2. Determina cand sa iti cureti pielea. Se spune ca cel mai bun moment de a-ti curata pielea uscata este noaptea, atunci cand este cea mai murdara.
3. Invata cat de des sa iti cureti pielea uscata.
4. Asigura-te ca folosesti un exfoliant dupa ce te demachiezi. Exista produse de demachiere care includ exfolianti, sau produse exfoliante.
5. Aplica crema pentru piele uscata dupa ce te demachiezi. Desi este necesar sa folosesti crema pentru toate tipurile de ten, este foarte important pentru pielea sucata.

Citeste si:  Cum sa-ti impletesti parul in noul sezon

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.