fbpx

Cum sa pierdem din greutate in mod sanatos

Kilogramele in plus au fost dintotdeauna o problema pentru majoritatea femeilor. Unele dintre acestea au recurs chiar la masuri disperate in incercarea lor de a ajunge la greutatea ideala, cum ar fi infometarea, apelarea la pastile sau prafuri de slabit. Rezultatul final insa nu este cel scontat. Dimpotriva, toate acestea pot duce la bulimie sau anorexie, boli foarte grave care pot provoca moartea.
In opinia a 99% dintre nutritionisti, singurul mod eficient de a pierde din greutate este acela de la reduce numarul caloriilor.
Mai mult decat atat, oricine vrea sa slabeasca ar trebui sa evite pe cat posibil orice diete foarte slabe in calorii sau alte diete care pot fi daunatoare organismului. Acestea nu numai ca nu ne ajuta sa slabim eficient, dar nici nu ne implementeaza un mod de viata sanatos., care este un important factor in pierderea greutatii.
In al doilea rand, oricine vrea sa piarda din greutate sau sa-si mentina greutatea ar trebui sa faca exercitii zilnice, care sa dureze 2-45 de minute, depinzand de sanatatea lor, fitness si orice alte activitati care ajuta pierderea in greutate.

Citeste si:  Machiaj la 30 de ani
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.