Cum sa fii seducatoare

O feme seducatoare capteaza atentia
Incercarile femeilor de a seduce barbatii pot fi vazute ca o forma de a ne spori seductivitatea . Sa fii seducatoare este un sentiment minunat si o provocare mare in acelasi timp pentru a te transforma intr-o femeie senzuala care se ingrijeste si are grija de felul in care arata.
O femeie senzuala nu iese niciodata din casa nearanjata, necoafata sau cu hainele sifonate. O femeie care isi doreste sa fie seducatoare in fata barbatilor se duce cel putin o data pe luna la saloanele de cosmetica si coafura, si chiar si cele de masaj.
Secretul din spatele seductivitatii consta in intarirea punctelor slabe pe care fiecare persoana le are. Anumite femei tind sa iubeasca barbatii barbieriti in timp ce alte femei pot prefera barbatii cu barba. La fel se intampla si cu gusturile barbatilor. Anumiti barbati pot prefera femeilor pe tocuri inalte, care poarta lenjerie senzuala, in timp ce alti barbati pot sa prefere femeile de casa. Anumiti barbati prefera picioarele lungi si sexy, in timp ce altii prefera femeile mai mici de inaltime.
In ceea ce priveste seductia, totul depinde de cat de bine iti cunosti obiectul dorintei. Daca ajungi sa il cunosti bine si sa stii ce anume il excita, atunci ai putea sa te axezi pe aceste lucruri.

Citeste si:  Un look coral (video)

Seductia este romantica?

Atunci cand incerci sa seduci o persoana care te intereseaza pentru ca o iubesti si vrei sa fii cu ea este romantic. Fii dulce, iubitoare si romantica pe masura ce incerci sa ii captezi atentia.

Trebuie sa arati bine, sa fii intotdeauna aranjata si sexy pentru a fii seducatoare. Foloseste-ti toate cunostintele in materie de frumusete si ingrijire corporala pentru a obtine ceea ce iti doresti si a atrage toate privirile barbatilor din jurul tau.
Bucura-te de fiecare moment al vietii tale, mai ales de jocul seductiei.

Citeste si:  Ingrijirea parului subtire si fragil

Ai grija! De cele mai multe ori de la seductie la vulgaritate nu este decat un pas. Incearca sa te incadrezi in limitele decentei si sa nu cazi in prapastia vulgaritatii.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.